Rólunk

Bemutatkozunk

MuDr. Hencz Attila fogorvos
A „HENCZ DENTAL CLINIC“ több mint 25 éve kezdte pályafutását, 1994. augusztus 1-én. Kezdetben Dr. Hencz Attila magánrendelőjeként működtünk Nagymegyeren a Szent István utcai rendelőben. 1999-ben átköltöztünk a városközpontba a Komáromi úton található Butik Centrum „A” épületébe. Rendelőintézetünket közvetlenül az Általános Hitelbank épülete mellett találja meg. Jelenleg 2 fogorvos-, 2 fogászati asszisztens- és 1 dentálhigiénikusból álló személyzetünk látja el a betegeket. Saját fogászati laboratóriummal, digitális röntgennel és fogászati CBCT- vel bővítettük szolgáltatásainkat, hogy a növekvő igényeket minél gördülékenyebben tudjuk kielégíteni. Rendelőnkben ingyenes Wi-Fi kapcsolattal várjuk. Parkolási lehetőség a rendelő intézett előtt a főút mellett és a lakótelep parkolójában a rendelőnk mögött! A „HENCZ DENTAL CLINIC“ fogászat kollektívája szeretettel várja rendelőintézetünkben!

MUDr. Hencz Attila vezető fogorvos

Kövess minket a Facebook oldalunkon és csoportunkon!

Miért minket válasszon?

Nagymegyeri székhelyű rendelőnkben szakértő csapattal, kellemes környezetben a legmodernebb fogászati eljárásokkal találkozhat.

Célunk, hogy szolgáltatásaink mindig személyre szabottak legyenek. Szolgáltatásaink széleskörűek, legyen szó akár fogtömésről, fogpótlásról, szájsebészeti beavatkozásról vagy esztétikai problémáról. Nálunk megtapasztalhatja milyen a modern fogorvoslás félelem nélkül.

Hivatásunkként tekintünk a munkánkra! A legnagyszerűbb visszaigazolást a félelem nélkül visszatérő páciens jelenti. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a barátságos légkörre, ahol kicsi és nagy egyaránt biztonságban érezheti magát.

Felnőtt pácienseink bizalommal fordulnak hozzánk saját maguk és gyermekeik fogászati kezelése érdekében. Mivel rendelőnk nem része az egészségi biztosítók által támogatott hállózatnak, nincsen a rendelőnkhöz tartozó óvoda, vagy iskola. Mégis szívesen foglalkozunk gyermekekkel.

Hisszük, hogy az egészséges fogakért gyermekkorban kell megtenni az első lépéseket. Tudjuk, hogy az első találkozás a fogorvossal életreszóló élmény, ezért mindent elkövetünk, hogy kis pácienseink félelem nélkül lépjenek be és mosolyogva, büszkén távozzanak tőlünk.

Tudásunkat folyamatosan gyarapítjuk hazai és külföldi továbbképzéseken az élethosszig tartó tanulás jegyében. A legkorszerűbb anyagokkal és műszerekkel dolgozunk, hogy mindig a legmagasabb szintű ellátást tudjuk biztosítni. Igyekszünk legjobb tudásunk szerint minden fogászati problémára megnyugtató megoldást találni.

IMG_1365
IMG_1391
IMG_1418

Hogy ne érezze hosszúnak az akár pár perc várakozást sem!

Várótermünkben kellemes környezetben lehetősége nyílik megtekinteni rövid kisfilmeinket  pl. Hogyan mossuk helyesen fogainkat? Mivel és hogyan szeretessük meg gyermekeinkkel a fogápolást?

Ahová izgalom nélkül léphet be a kezelésekre

Ismerje meg csapatunkat

MuDr. Hencz Attila fogorvos

MUDr. Hencz Attila

Vezető fogorvos, implantológus

Ollé Mónika

Ollé Mónika

Diplomás dentálhigiénikus

Borsi Aranka

Borsi Aranka

Főnővér

Hencz Krisztina

Aszisztens

Hencz Tihamér

Hencz Tihamér

Fogtechnikus

Ing. Hencz Annamária

Ing. Hencz Annamária

Adminisztrátor, recepciós

Scroll to top